Delavnice
4 stebri sr(e)čnega podjetja

Nauči se postaviti trdne temelje svojemu podjetju!

Delavnice
4 stebri sr(e)čnega podjetja

Nauči se postaviti trdne temelje svojemu podjetju!

Komu so delavnice namenjene?

Ta sklop delavnic je zate:

Če si na začetku poslovne poti, ali o njej razmišljaš.

Te v zvezi s tem daje en kup dilem in strahov (kaj vse je potrebno, da lahko začnem, bom zmogel-a, je podjetništvo sploh zame,…)

Si že v poslu, pa še ne gre tako kot si želiš.

Se sprašuješ o tem, kako postavit cene, da bo ok za stranko, pa seveda, da bo tudi zate kaj ostalo?

Se bojiš, da boš potem cele dneve v tem, malo dopoldan, malo zvečer, nikoli pa zares ne boš frej in imel-a časa zase in družino?

Se sprašuješ, kako te bodo v tem hrupu sploh opazili in kako boš dobil-a prve stranke?

Imaš vse polno idej, pa ne veš, kako jih spraviti v življenje?

Kaj pa finance – joj to je pa sploh grooozaaa

Ti način ''pojej živo žabo'' ni preveč pri srcu?

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-vsebina.jpg

Draga srčna podjetnica, dragi srčni podjetnik

Se najdeš v tem?

A veš, zate imam rešitev! Lahko ti pri tem pomagam. Skozi vse te dileme in še več, bova šla skupaj v sklopu teh štirih delavnic. Naredili bomo res konkretne premike in naredili prve konkretne korake k postavitvi trdnih temeljev za tvoje podjetje.

 Bereš, poslušaš, gledaš, kako imajo drugi tako sanjsko življenje. Delajo tisto kar jih srčno veseli, si vzamejo čas zase (brez slabe vesti!), imajo čas za otroke, za svoje drage. Izgledajo vedno spočiti in polni energije. Denar zanje ni problem. In še in še,…

Ti pa,… Še vedno v tisti službi, ki je ne maraš. Ali pa morda le-ta sploh ni slaba, ravno nasprotno, super služba in dobra plača, ti pa nezadovoljna, nezadovoljen. Ker enostavno veš, da to ni več to. Ker veš, da lahko daš veliko, veliko več, kot samo to. Pa toliko idej imaš,…

Morda pa si že v svojem poslu, pa veš, da lahko narediš iz njega res tisti sanjski posel. Bil-a si že na toliko seminarjih, delavnicah. Vedno si mislil-a, ja zdaj pa bo. Zagnal-a si se, pa ni šlo. In izgubila motivacijo. Saj vendar delaš vse tako kot je treba, pa kar ne gre in ne gre…

Ja veš, čisto te razumem.

Ker sem sama dala čisto isto skozi kot ti. In še vedno se zgodi, da ne gre tako kot želim.

Zagotovo pa vem, da bo šlo. Ker vem, katere korake naredit v pravi smeri. Če se (in ko se) nekje zataknem in ne vem kako naprej, poiščem pomoč.

Tebe ti jo tokrat ponujam v obliki delavnic.

Delavnice bodo v domačem, sproščenem okolju. Da se boš počutil-a varno.

Potekale bodo v res majhnem številu, da bomo res lahko naredili tisti korak, ki je najbolj pomemben za nas v tem trenutku.

Ravno izkušnje so tiste, ki nas največ naučijo. Lahko gremo skozi svoje, ali pa si jih izposodimo od nekoga drugega.

Vem, da zmoreš!
Zato nikar ne čakaj in se prijavi na delavnico, ki temelji na praktičnih izkušnjah!

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/delavnica-4-stebri-1.jpg

Štiri tri urne intenzivne izkustvene delavnice. Lahko se udeležiš ene same, tistega stebra za katerega čutiš, da ga najbolj rabiš podkrepit. Lahko pa vseh štirih, kar je najbolj priporočljivo. Ker v vsakem dobiš nekaj novega, nekaj drugega.

Hiša, da nam nudi varen dom, mora biti postavljena na trdnih temeljih. Ravno tako je z našim podjetjem. Če želimo, da naše podjetje varno plove tudi v viharjih (ki so del podjetniškega življenja), mora imeti postavljene trdne temelje, mora imeti v ravnovesju vse štiri glavne stebre.

Želite informacije, ki so nastale na podlagi 25-letnih izkušenj in dela z najrazličnejšimi podjetniki in podjetnicami. Na podlagi njihovih uspehov in padcev, ter seveda tudi lastnih.  Informacije na podlagi 25 let dela, učenja in izkušanja ter analitičnega opazovanja!

Drugi o mojih delavnicah

Na splošno, delavnica je bila krasna, lahko bi trajala in trajala,… Hvala za motivacijo, to rabimo verjetno vsi – najbolj.
Za delavnico sem se odločila, ker enostavno rabim neki »odriv, šuš, premik«.. Od delavnice sem pričakovala predvsem motivacijo, malo razvajanja, pomoči ( jaz kot coach se ta hip oprijemam svetovanja – ). Bilo je super, umirjeno, sproščeno, krasna majhna ekipa. Še enkrat sem odnesla potrditve, da so vsi viri v meni.
Od delavnice sem dobila vse kar sem potrebovala pa še malo več, predvsem spet to spoznanje, da sama stojim za tem, da je to moje in da nihče mi ne bo pripravil nove poti tako, kot si jo bom sama sestavila.
Tatjanine delavnice bi toplo priporočila vsem, ki se »lovijo« na začetku podjetniške poti, da si postavijo cilje, se motivirajo in odstranijo vsa slaba nekoristna prepričanja.

Karmen Kondrič

Za delavnico pri Tatjani sem se odločila po srečanju, ko je predstavila svoje delo oz. sedanje poslanstvo. Presenetila me je s svojo strukturo, predvsem s poznavanjem poti in stranpoti, kje bi bil začetek, konstruiranje korakov in kaj je končni cilj. Tu gre za spodbudo k usklajevanju čustev, razmišljanja in vse skupaj podprto z zakonodajo in prakso na tem področju. Dejansko, kako sploh začeti z idejo in jo razviti v (uspešno) podjetje, premišljeno, po korakih in kompleksno. Presenetil me je vidik čustev, ki jih sicer ne povezujem s podjetništvom, a dejansko vodijo vse skupaj. In se srečala z lastnimi omejitvami, ki se jih sploh nisem zavedala…Delavnica je bila po moji meri, v prijetnem vzdušju, z veliko novimi informacijami zame in nadvse poučna.

Nataša Novak

Vsebina delavnic
Česa se boste naučili?

4-je stebri, 4 delavnice. Lahko se udeležiš ene same, lahko (priporočeno!) se udeležiš vseh.

1. delavnica

Podjetnik in njegova vizija

Prepoznamo pomen našega fizičnega telesa in kako nam pomaga »sodelovanje« z njim. Ste kdaj že natočili dizelsko gorivo v bencinski motor? Tudi naš človeški motor potrebuje pravilno nego, da dobro deluje.

Naučimo se razbrati »signale«, ki nam jih naše telo sporoča in seveda jih upoštevat.

Spoznali pravi pomen pisanja vizije in tudi svojo vizijo napisali! Še posebej za podjetnike velja, ali bomo hodili po poti naše vizije ali pa po poti vizije nekoga drugega.

Napisali korake do cilja na način, ki deluje tudi za tiste, ki jim pisanje ''vison borda'' ne ležit. Tudi za tiste, ki jim je določanje datumov in zneskov prej ovira kot spodbuda.

Spoznali bomo izjemen pomen medsebojnih odnosov. Spoznali kako nas odnosi lahko podpirajo ali pa zaustavljajo. In naredili eno luštno vajo, ki bo podkrepila naše spoznanje o tem, kako pomembni so odnosi tudi v poslu.

Datum in ura delavnice: 22.11.2018 od 17. - 20. ure
Lokacija: Ljubljana (točno lokacijo sporočim pravočasno)

2. delavnica

Postani viden in svoj izdelek tudi lahkotno prodaj

Če želimo, da naše podjetje obstane ter raste, moramo naše produkte tudi prodati. Če pa želimo nekaj prodati, moramo postati vidni. Ljudje nas morajo spoznati, nam zaupati.

Ker pa je velikokrat težko narediti tiste konkretne korake v smeri prepoznavnosti, bomo skupaj na zelo konkreten način naredili prvi korak v tej smeri.

Se spoznali s prodajo na način, da nam bo postala ljuba, četudi smo prepričani, da to ni za nas (ne skrbi, mene je bilo groza prodaje).

Naredili bomo res konkreten in enostaven, praktični načrt, kako se vsega tega lotiti. Ne bomo ostali samo pri teoriji!

Datum in ura delavnice: 29.11.2018 od 17. - 20. ure
Lokacija: Ljubljana (točno lokacijo sporočim pravočasno)

3. delavnica

Osvoji skrivnost dobre organizacije in začni uspešno načrtovati

Čas je edina dobrina, ki je omejen. Ta trenutek ki je sedaj minil, se ne vrne nikdar več!

Si med tistimi, ki imajo vedno prekratek dan?

Si zvečer čisto fuč in še vedno ni vse narejeno?

Naučili se bomo organizirati dan tako, da bo vse pravočasno narejeno, še vedno pa bo dovolj časa za nas in našo družino.

Predvsem pa bomo spoznali, kaj vse je potrebno načrtovati v podjetju. Prepričana sem, da boš presenečen-a.

Datum in ura delavnice: 6.12.2018 od 17. - 20. ure
Lokacija: Ljubljana (točno lokacijo sporočim pravočasno)

4. delavnica

Dobiček je kul, imeti denar pa še bolje

Odkrito se bomo soočili z našo miselnostjo o denarju ter odkrili drugačen pogled na denar. Naredili bomo eno konkretno vajo, ki nam bo pomagala pri tem.

Spoznali pa se bomo tudi z zelo pogosto in velikokrat tudi usodno napako, ki jo podjetniki delajo pri ravnanju z denarjem v podjetju.

Če razmišljaš o tem, kako začeti, kaj vse je potrebno, bomo na tej delavnici tudi to razrešili.

Spoznali bomo pomembnost vodenja naših denarnih sredstev in premagali naše morebitne ovire pred vodenjem financ.

Datum in ura delavnice: 13.12.2018 od 17. - 20. ure
Lokacija: Ljubljana (točno lokacijo sporočim pravočasno)

Za vse udeležence!

BONUS

Vsi udeleženci delavnic prejmete dodaten bonus in sicer dostop do enega modula po izbiri iz programa COACH PODJETNIK!

Vrednost bonusa je 97€!

Drugi o mojih delavnicah

Moja odločitev, da pridem na delavnico je bilo osebno povabilo, niti nisem veliko razmišljala samo prišla sem. Notranji glas v sebi me je klical prav tja. Tatjano sem spoznala pred dobrim letom dni, odločila sem se, da ji zaupam in se od nje kaj koristnega naučim.
Ko sem začela uporabljati njen set s citati avtorji na katere sem vsako jutro pisala svoje želje, se je nekaj premaknilo zdaj sem tukaj kjer si želim biti in spoznavam ljudi, ki mi pomagajo na poti k novim izkušnjam torej novim zmagam na proti in izzivom. Našo srečanje na delavnici je potekalo ob sproščenemu vzdušju, predavatelja sta predavala svoje znanje lahkotno še posebno Tatjana, ker se je čutilo, da res verjame v to kar govori, a veste takrat, ko človek govori iz srca.
Od tam sem odšla polna energije z mislimi kje sem zdaj, kaj so res moji cilji, kaj še resnično želim početi in predvsem v čem uživam. V enem izmed trenutkov na delavnici sem spoznala kako pomembni so vsi dejavniki, da smo srečnejši. Še kako pomembni so odnosi in naš odraz, misli do financ. Zelo me zanima podjetništvo, tako da vsaka informacija šteje, na poti do ciljev pa je več poti. Iskrena Hvala za tako čudovito delavnico, s spoštovanjem!

Natalija Horjak

Pridete?
Prijavite se danes!

Investicija v posamezno delavnico je 47 € (kotizacija ni vračljiva, lahko pa jo podariš komu drugemu).

V primeru prijave na vse delavnice, pa občutno prihraniš in sicer plačaš tri, udeležiš se vseh štirih!

DDV (davek na dodano vrednost) je vključen v ceno!

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200-1.png

Povežimo se:

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200.png

Povežimo se:

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV