Individualno
svetovanje in mentorstvo

Če si želiš res hitrega in konkretnega napredka, je individualno svetovanje ali mentorstvo sigurno prava pot! Ker je delo prilagojeno točno tebi in tvojemu podjetju, ter izzivom ki jih trenutno imaš.
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/12/tatjana-brumat-svetovanje.jpg

ZDAJ je pravi čas, da končno zasiješ!

Imaš dovolj stopicanja na enem mestu? Bi se rad-a premaknil-a iz mrtve točke? Bi to rada naredil-a hitro in konkretno?

Če si želiš res hitrega in konkretnega napredka, je individualno svetovanje sigurno prava pot. Individualno delo je najkrajša pot do spremembe. Ker je delo prilagojeno točno tebi in tvojemu podjetju, ter izzivom ki jih trenutno imaš.

Sama se res velikokrat poslužujem individualnega mentorstva. Ker se mentor-ica posveti samo meni in točno mojim tegobam.

Ker vem, kako dobra oblika dela je individualno mentorstvo, sem zate pripravila načine najinega skupnega dela. Čarobnost teh paketov sodelovanja pa je, da se dopolnjujejo med seboj. Lahko začneš s prvim, pa potem samo od tu naprej nadaljuješ. In kar je najlepše je, da se tvoja že vplačana investicija odšteje od naslednje investicije.

A ni super?

Samo en nasvet mi dej...

Ja, včasih rabimo res samo en kratek, vendar pa konkreten nasvet. In včasih je že ena ura konkretnega pogovora čisto dovolj, da gremo naprej.

Za koga?
Individualno svetovanje je zate, če:

Imaš konkreten problem

Problem, ki bi ga rad-a hitro rešila. Že precej veš o tem, pa ga sam-a kar ne moreš razrešit.

Veš, da te bo že en sam pogovor premaknil iz mrtve točke.

Ja, včasih je že samo pogovor dovolj.

Rabiš brainstormig o neki konkretni temi

Drugačen pogled na problem, praviloma postavi drugačno luč na sam izziv, ki je potem neprimerno lažje rešljiv.

Potrebuješ čisto preprosto en hiter in konkreten nasvet

Prepričana sem, da ti lahko s svojimi 25 letnimi izkušnjami iz podjetništva in računovodstva pomagam razrešiti kakršno koli dilemo, vprašanje...

Kaj pravijo drugi
o svetovanju?

Tatjano sem spoznala, ko sem bila v poslu leto in pol in če bi lahko obrnila kolo časa nazaj, bi si želela, da bi jo srečala veliko prej na svoji poti, saj tako ne bi že v samem začetku naredila nekaterih ključnih napak, zaradi katerih nisem napredovala v tempu kot bi lahko. S svojim znanjem, izkušnjami, modrostjo in energijo je bila pomemben košček v moji sestavljanki uspeha.
In zato lahko rečem samo: » Tatjana, hvala, ker si.

Petra Žagar

Greva?
Imaš 3 možnosti!

Lahko se dobiva na enournem svetovanju (osebno ali preko Skypa), poldnevnem ali pa celodnevnem svetovanju. Več o posameznem si preberi na povezavah spodaj!
Enourno svetovanje
To je zate, če imaš en manjši problem, ki ga sam-a ne znaš rešiti in bi ti prišle prav znanje in izkušnje nekoga, ki je v zadnjih 25 letih delal z več sto podjetniki in jim pomagal do uspeha.
Poldnevno svetovanje
Ko pa začutiš, da ti ena sama ura ni dovolj, se dogovoriva za VIP DAN - ZASIJ, kjer te čakajo 4 ure intenzivnega dela in brainstorminga na razrešitvi tvojega problema oziroma vprašanja.
Celodnevno svetovanje
Za vse tiste, ki želite svojim poslovnim izzivom resnično narediti konec! Cel dan bova intenzivno delala na razrešitvi vseh tvojih dilem in problemov, ki te omejujejo pri rasti tvojega posla!
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200-1.png

Povežimo se:

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200.png

Povežimo se:

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV