Komplet
Recept za uspeh

Za vse vas, drage in dragi moji, ki si želite uresničiti svoje sanje in zaživeti svojo sr(e)čno zgodbo.

Komplet
Recept za uspeh

Za vse vas, drage podjetnice in podjetniki, ki si želite uresničiti svoje sanje in zaživeti svojo srčno zgodbo.
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/tatjana-koraki-k-uspehu.jpg

Želje, cilji...
in kako jih uresničim?

Ste si jih zapisali, si obljubili? Ja, zdaj pa zares bom. Prve januarske dni morda res se držite načrta, potem pa…
Se najdeš v tem?

Včasih je potrebna le drobna spodbuda, pa naredimo tisti odločilni korak naprej. Pisanje želja je prvi korak na poti k uresničitvi naših sanj.

Da si boš lažje zapisal-a želje in tudi delal-a vse v smeri njihova izpolnitve, sem pripravila posebno ponudbo kompleta Recept za uspeh.

Dobite zvezek Koraki k uspehu in Kartice želja!

Uspeh vsakomur pomeni nekaj drugega. In lahko tudi v vsakem trenutku malo drugačnega. Vendar je prvi korak k uspehu ŽELJA. Zato sem za vas pripravila komplet, ki vsebuje zvezek KORAKI K USPEHU s 5 bistvenimi sestavinami za uspeh in kar 100 kartic ŽELJA. Na vsaki kartici je ena spodbudna misel ter prostor za vašo željo.

Zakaj komplet RECEPT ZA USPEH?

Ker si uspeha želimo prav vsi. In ker vsi imamo želje, no vsaj morali bi jih imeti.

Za vse vas, drage podjetnice in podjetniki, ki si želite uresničiti svoje sanje in zaživeti svojo srčno zgodbo. Tako je nastal preprost, vendar zelo dragocen zvezek, v katerem boste odkrili 5 bistvenih sestavin oz. korakov, ki jih potrebujemo za uspeh na poslovnem in osebnem področju.

Zvezek ima poleg 5 korakov, ki vam bodo pomagale na poti k uspehu, tudi 100 praznih strani, da si vsak sam napiše svoj lastni Recept za uspeh. Za lažje pisanje, je na vsaki strani vzpodbudna misel.

Ter 100 kartic želja, na katere lahko napišete svoj Recept za uspeh.

Drugi o kompletu in karticah želja

Pišem si želje in si jih vlagam v prozorne mapice v planerju.
Do sedaj mi ni uresničila še nobena. Saj so do zdaj vse take, ki potrebujejo več časa, da se izpolnijo. Seveda pa si jih bom še pisala, saj se, ko jih tako preberem in vidim da sem že na poti do tja, zelo razveselim in dobim še več pogona in me prevzame vztrajnost in upanje, da se bo želja uresničila. Komplet se mi zdi super fletkan. Te kartice so naravnost čudovite. Obožujem poete zato so mi zelo všeč. Knjigica pa mi velikokrat pride zelo prav pri pisanju, ko se mi zazdi.

Pravi trinajstletna Mariša, ki ima kompletek šele dva meseca

Tatjano sem spoznala pred dobrim letom dni, odločila sem se, da ji zaupam in se od nje kaj koristnega naučim. Ko sem začela uporabljati njen set s citati avtorji na katere sem vsako jutro pisala svoje želje, se je nekaj premaknilo zdaj sem tukaj kjer si želim biti in spoznavam ljudi, ki mi pomagajo na poti k novim izkušnjam torej novim zmagam na proti in izzivom.

Natalija Horjak

Tatjano sem spoznala par let nazaj na moji delavnici. Govorila sem o pomenu pisanja idej, pa da jih je potrebno napisati 100. Primerjala sem jih z vodnjakom. Med odmorom je pristopila Tatjana k meni in mi pokazala sliko tega kompletka. A veš kaj je to, me vpraša. Seveda nisem imela pojma o čem govori. Rekla je, da je to slika kompleta, ki ga je poimenovala Recept za Uspeh in da vsebuje 100 motivacijskih kartic, na katere si pišeš želje. In v eknjigi, ki spremlja ta komplet je zgodbica o vodnjaku želja. Mislim, kako zanimivo. Dokaz več, da je res vse energija. Takrat sva se s Tatjano prvič srečali. Govorili pa isto. Vsaka na svoj način. Ja, seveda, da sem že naslednji teden kompletek tudi sama imela. Priporočam ga res vsakemu. Da si vsako leto napišeš svojih novih sto želja. Saj tiste, ki so se že uresničile res ni treba tenstat še naprej.:) Lahko si le hvaležen zanje. Naj se vam sanje uresničijo!

Snježana Ristić

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/komplet-1.jpg

Si želite napisati svoj
recept za uspeh?

Naročite svoj komplet!

Pot do njega je povsem preprosta. Poleg tega pa ti je na voljo po super UGODNI ceni, saj boš vse to prejel-a za samo 19,90 € (poštnina vključena v ceno).

DDV (davek na dodano vrednost) je vključen v ceno!

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200-1.png

Povežimo se:

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200.png

Povežimo se:

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV