Osredotočeni hitreje do cilja | Tatjana Brumat

31. januarja, 20190

Osredotočeni hitreje do cilja – kako nam osredotočenost (fokus) lahko pomaga na naši poti do naših uresničenih sanj.

Kaj je bilo zanimivega v tokratnem Klepetu s Tatjano. Odvija se vsako sredo ob 10.uri v FB skupini Podjetništvo s Srcem. Pridružiš se nam lahko TUKAJ (če še nisi v skupni :))

Šli smo skozi pet korakov po poti k našim izpolnjenim željam. 💖

✨ Kam želimo priti? KDO želimo biti, ko naš cilj dosežemo

Če želimo priti do našega cilja, nam seveda mora biti popolnoma jasno, KAM želimo priti. Še bolj pomembno pa je, da vemo KDO želimo biti, ko ta cilj dosežemo. Ko bomo ta cilj dosegli, bomo namreč drugačni kot smo sedaj. Ker se čisto preprosto ljudje spreminjamo na naši poti rasti. In pot do cilja ni nič drugega kot pot rasti.

✨ Razjasnimo sedanje stanje. Kje smo sedaj? (Kolo ravnovesja)

Zdaj vemo kam želimo priti. Ali pa tudi vemo KJE smo sedaj? Da si začrtamo pravo pot do našega cilja je res nujno potrebno, da vemo kje in kdo smo sedaj, v tem trenutku. Za analizo sedanjega stanja je zelo luštno orodje Kolo ravnovesja. (če želiš to orodje, me kar pocukaj za rokav, ti ga rade volje pošljem)

✨ Če smo preveč zazrti v cilj, zgrešimo POT

Pot do našega cilja zelo rada primerjam z vožnjo z avtomobilom. Smo na primer v Novi Gorici, pa želimo priti do Ljubljane. Kako vozimo? Stegujemo vrat in smo zazrti tam daleč v daljavo? Nepretrgoma gledamo v vzvratno ogledalo? Najbrž, da nič od tega. Čisto preprosto VEMO, da je naš cilj tam nekje naprej po naši poti, po kateri vozimo. Cilja še ne vidimo. ZAUPAMO pa si, da bomo do njega prišli. Sledimo smerokazom ter gledamo na pot po kateri vozimo. Je tako, a ne?

✨ FOKUS na ZDAJ. (Dajmo v koledar, naredimo načrt)

Da lažje obdržimo fokus na trenutno stanje, dogajanje, na tisto kar je potrebno narediti, damo naše akcijske naloge v koledar. Naredimo si načrt. Kakšne so naše prioritete za današnji dan.

✨ VZTRAJNOST v akciji

Vendarle pa brez vztrajnosti ne gre. A si predstavljaš, da T. Edison ne bi bil vztrajen? Več kot tisoč poizkusov je naredil, preden je nitka v bučki zasvetila. Kako pa je z našo vztrajnostjo?

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2019/01/osredotočeni-hitreje-do-cilja-1-640x335.jpg

angelski coaching
Prebudi zvezdo v sebi

Ali si želiš biti kot ZVEZDA? Ko je dovolj, da se samo pojaviš in ljudi že prepričaš v to, kar počneš, prodajaš? Pridruži se programu PREBUDI ZVEZDO V SEBI- prepričaj s svojo prisotnostjo!

Vesela bom komentarja!

Tvoj E-naslov ne bo objavljen.

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200-1.png

Povežimo se:

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200.png

Povežimo se:

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV