Zate, draga kreativka,
ki si želiš urediti finančni kaos in obnoviti svojo ustvarjalno iskrico.

Poletni val finančne samozavesti

Male skrivnosti financ za velike poslovne uspehe

Od ponedeljka 3.julija do petka 25.avgusta

Si pripravljena zaplavati v mirne vode urejenih financ, občutiti varnost, ki jo prinašajo in ponovno začutiti svobodo v svojem poslu? Poletna šola je kot majhen otok, na katerem se bomo skupaj naučile plavati v morju finančnih izzivov.

Predstavljaj si...

Da se zbudiš in tvoje dni ne kroji več finančni kaos, ampak svoboda in ustvarjalnost. Računi niso več grozljiva pošast, ki se skriva v predalih - postanejo le del tvoje poti do uspeha.

Tvoje delo ni več zmešnjava neplačanih računov in neizstavljenih faktur, ampak jasno urejen sistem, ki te podpira v tvoji kreativnosti. Finančni stres? Kaj je že to? Skozi okno ga lahko opazuješ, kako odplava v daljavo.

Postavljaš pravo ceno za svoje storitve in s ponosom pošiljaš račune, ker veš, da je tvoje delo vredno vsakega centa.

Zamisli si, kako si na koncu dneva, ko se usedeš s kozarcem najljubše pijače, lahko rečeš: 'Danes sem naredila nekaj dobrega. Uredila sem svoje finance in se približala svobodi, ki si jo želim.'

Tvoj ustvarjalni tok teče svobodno, ker se ne obremenjuješ več s finančnim kaosom. Uživaš v ustvarjanju in svobodi, ki ti jo prinaša tvoje delo.

.

To niso le sanje.

S programom 'Poletni val Finančne samozavesti' se lahko te sanje spremeni v resničnost.

Pridruži se nam in začni svojo pot do finančne svobode danes!

Medtem, ko se ti nastavljaš sončnim žarkom in opazuješ, kako se veter igra na valovih morja ali pa uživaš v hladu gozdnih dreves:

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2022/05/Untitled-design-28-e1653397725306.png
🌟Se naučiš biti finančna čarovnica: Postaneš samozavestna, oborožena z znanjem o denarju, ki ga potrebuješ za svoj posel.

🌟Narediš red v finančnem kaosu: Zgrabila boš finančne izpiske za rogove in naredila red, ki bo prinesel mir v tvoj vsakdan.

🌟Najdeš popolno ceno za tvoje storitve: Odkriješ, kako naj tvoje delo nosi pravo ceno, ki bo obogatila tvoj žep in tvoje srce.

🌟Prebudiš svojo ustvarjalno iskrico: Finančni stres bo odletel skozi okno, tvoja ustvarjalna duša pa bo spet začela peti.

🌟Povečaš svojo samozavest in se počutiš varno: Zasiješ z novim občutkom samozavesti, ko vidiš, kako tvoje finance rastejo na zdrav in stabilen način.

🌟Spremeniš svoj pogled na denar: Denar ne bo več tvoj sovražnik, ampak tvoj prijatelj, ki te podpira na tvoji podjetniški poti.

🌟Vzgajaš svoje finance: Naučiš se, kako z denarjem ravnati kot ljubeča in dosledna mama, ki vzgaja svoje otroke. Tvoje finance so kot otroci, ki potrebujejo tvojo ljubezen, pozornost in skrb.

TO BO DELOVALO TUDI ZATE, ČEPRAV:

👉 Si prepričana, da je vse kar se tiče financ grozno zakomplicirano in ti je popolnoma tuje (ker se tega še nisi nikoli čisto zares lotila)

👉 Si čista kreativka in umetniška duša, prepričana o tem, da organizacija pa res ni tvoja močna stran

👉Delaš vse po navdihu, ker se le tako počutiš svobodna (nikoli pa si še nisi redno delala urnika, sploh pa ne takega, katerega bi zares začutila, da je tisti ta pravi zate)

👉Ti je vse v zvezi z denarjem, financami prav odvratno (le kaj se skriva pod tem)

👉 Če se počutiš, kot da se tvoja ustvarjalnost zaradi finančnih skrbi umika...

👉Si kdaj sanjala o tem, da bi lahko svojo strast spremenila v uspešen posel, vendar se počutiš izgubljeno v finančnem svetu...
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2019/08/IMG_5197_ppp.jpg

Ampak, nikar ne verjemi samo meni. 😉💖

Moj odnos do časa in denarja se zelo spreminja. In v zadnjih mesecih, ko delam s Tatjano, tudi lažje diham ob tem.

Še več... sprejemam neke odločitve, ki so zame boljše in mi omogočajo več obilja.

Tudi čas je nekako bolje vkomponiran v moje življenje. Se pravi, ga znam morda bolje upravljati in v njem uživati. Čisti win -win.

Priporočam take odločitve zase.

Lena

Tatjana zna svoje področje organizacije časa in financ, res približati ljudem, ki nismo strokovnjaki na tem področju, tako da mi je bila udeležba na delavnicah res pravi užitek. V veselje mi je, da lahko sedaj samozavestno povem ceno svojih zvezkov pred strankami, saj sem zdaj preko Tatjaninih delavnic spoznala kakšna je njihova vrednost.

Tako, da delavnice toplo priporočam vsakemu, ki ne razume kako se postavi cena, do katere smo popolnoma opravičeni, in za vse, ki bi radi s samozavestjo in ponosom povedali koliko pa njihov izdelek ali storitev stane, in brez slabe vesti, brez občutka krivde in sramu.

Katja Vresk

https://www.facebook.com/katjavresk/
Vse kar je v zvezi s financami, mi je bilo, hmmm, tako bljak tema.

Ampak Tatjana vse to naredi lahkotno...dobesedno te prime za roko in reče: glej, naredi to...

In potem ti pove, kaj je naslednji korak...resno, brez heca.

Pa roko na srce - vsi vemo, kaj je treba naredit, pri financah pa kar odlašamo.

Tatjana pa te vodi in verjemi, da je fajn biti v njeni družbi...srčna, odprta, rada debatira...

No, jaz zase vem, da sem naredila kar nekaj lepih korakov pod njeno perutko. Pa ne zanašaj se samo na moje besede. Kontaktiraj jo in preveri sama. 😍

Tadeja Dobravc

TA PROGRAM JE ZATE:

💖 ki si odločena hitenju in brezglavemu bezljanju narediti konec, ter konec dneva imeti zmagovalni občutek v sebi

💖 si kreativka z vizijo, ki ve, da je treba z denarjem plesati, na pa se boriti

💖 odločena, da boš bančno aplikacijo odprla s smehljajem, ne pa s kepo v želodcu

💖 si nadvse želiš, da finance postanejo tvoje prijateljice in zaveznice na tvoji podjetniški poti

💖 pripravljena, da se boš ob koncu dneva zazrla v zvezde, ne pa v kup neporavnanih in razmetanih računov

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2022/05/Untitled-design-29.png

Dobrodošla v Poletnem valu finančne samozavesti 😍

Družili se bomo v posebni Facebook skupini, našem virtualnem sončnem zavetju, kjer bo od 3. julija do 25. avgusta, zrak prepojen z motivacijo, ustvarjalnostjo in zanosom.

Čaka te 8 tednov navdihujočega potovanja, kjer bomo skupaj raziskovali svet financ in se z njimi zbliževali.

Tvoja poletna avantura se bo začela že konec junija, ko dobiš dostop do spletne učilnice, kjer te bodo pričakali video posnetki, polni uporabnih nasvetov in trikcev. Oborožena z novim znanjem in orodji, se boš počutila pripravljeno in navdušeno nad prihajajočo finančno preobrazbo.

Tako se bomo pripravili na našo prvo skupinsko srečanje preko Zoom-a, 3. julija ob 10. uri.

Skupaj bomo odkrivali kako se lotiti treningov (webinarjev), se spopadati z domačimi nalogami in kaj vse lahko odnesemo iz tega poletja.

Ne moreš v živo?

Ma ni panike. 😍

Posnetek te bo čakal v skupini, da se lahko odpraviš na svoje poletno učno potovanje, kadarkoli ti ustreza.

Nadaljevali bomo z našimi srečanji na Zoom-u, 13. in 27. julija ter 10. in 24. avgusta.
Na teh skupinskih coaching klicih boš lahko postavila vsa svoja vprašanja, na katere ti bom z veseljem odgovorila. Tako boš razjasnila čisto zadnje nejasnosti in pričela s potovanjem proti boljšemu razumevanju svojih financ.

Če se boš kdaj počutila izgubljeno ali nesigurno, se spomni: nisi sama. Med coaching klici ti bo na voljo cel razred sošolk (pa moje malenkosti, seveda 😉), ki ti bomo z veseljem pomagali, ti ponudili ramo za jokanje ali pa ljubečo brco, ko se boš na svoji poti raziskovanja zataknila.

Pripravi se na poletje polno odkrivanja, rasti in finančne samozavesti!

Pokukaj, kateri moduli te čakajo.
1. modul: Postavi svoja pravila za Uspeh - Našo poletno avanturo bomo pričeli s postavljanjem novih, čisto svojih pravil za Uspeh. Svoje vrednote bomo prepletli z ambicioznimi cilji in samozavestno sedli na raketo Uspeha.

2. modul: Finančna miselna moč: Odkrij pot do Obilja - Potopili se bomo v globine naših miselnih moči in raziskali, kako ta oblikuje našo realnost.

3. modul: Raziskovalna pot stroškov: Odkrij skrite kotičke svojih financ - (joj, računovodkinja Tatjana se je oglasila. Ma ni panike. Slovesno prisegam, da ne bom govorila v računovodski mandarinščini 😉) Skupaj bomo postale namreč prave detektivke, ki bodo razkrile vse skrite stroške.

4.modul: Kompas urejenih financ: Ločimo osebno in poslovno - Vzele bomo finančno mapo v roke in ločile osebne od poslovnih financ. Nič več zmede, le jasna smer!

5.modul: Cenovna Simfonija: Obvladaj umetnost postavljanja prave cene - V tem delu boš postala dirigentka svojih cen. Spoznala boš, kako postaviti ceno, ki bo pravšnja za tebe in tvoje stranke. Seveda, na podlagi prejšnjih modulov. To bo kot najbolj mamljiva glazura na torti.

p.s.

Pa bonusov ne spreglej 😍😍😍
(poglej spodaj 👇👇👇)
Koliko pa je investicija v Poletni val Finančne samozavesti.
Mislim, da se obe strinjava, da je to, kar lahko pridobiš, vredno vsaj 3.580 eur.

Ampak, ker bova skupaj na poletnih valovih in verjamem, da si želiš tudi ti malo bolj poletne in lahkotne akcije, bomo vse skupaj speljali na lahkoten in kljub vsemu konkreten način. Zato bo tudi investicija v to malo bolj poletna in je 358 eur.

Ampak, zate, ki si odločena zaplavati v mirne vode financ, občutiti varnost, ki jo prinašajo in ponovno začutiti svobodo v svojem poslu in se boš odločila za prijavo do 28.6. je investicija le 215 eur.
Če se da na dva obroka?

JA, SEVEDA se da. V tem primeru pa je 2 x po 125 eur.

Ti izberi tebi pravi način plačila👇👇👇 in se vidimo tam. 💖

Plačilo v enem obroku

Velja za plačilo do 28.6.2023
215 eur

Navijam zate. 💖

Za prijavo na poletno šolo, klikni spodnji gumbek.

Plačilo v dveh obrokih

Prvi obrok do 28.6.2023, drugi 31.7.2023
125 Eur

Navijam zate. 💖

Za prijavo na poletno šolo, klikni spodnji gumbek.
Ja BONUSOV pa res ni za spregledat💖
Bonus št.1: Komplet Recept za Uspeh (Zvezek Koraki k Uspehu ter 100 motivacijskih kartic, na katere si napišeš tvoje želje) - vrednost 19,90 eur

Bonus št. 2: 2 meseca članstva v spletni skupnosti Finančno samozavestna - vrednost 88 eur

Bonus št. 3: 300 eur popusta za 6 mesečni mentorski program Samozavestno do časovnega in finančnega obilja, ki bo odprl svoja vrata zopet oktobra

Skupna vrednost bonusov: 407,9 eur
Draga moja srčna podjetnica. 💖

Glede na to, da zdaj to bereš, si želiš nekaj spremeniti.

Bravo. 💪 Taka odločitev ni kar tako, a veš.

Imaš seveda več možnosti.

Ena je ta, da ne narediš nič in nadaljuješ z načinom, ki te je pripeljal do sem.

Druga je, da klikneš spodaj na gumb ter se prijaviš na on line poletno šolo. 💖

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-slajd1-mobile.jpg
Pripravljene so bile, da vzamejo vajeti v svoje roke. Odločile so se - in ni jim žal. 💪💖😍
Na začetku sem bila malček prestrašena, ker sem stopala na čisto novo področje. Prvič sem imela mentorico, ki iam tako poslovno pot za seboj.

Imela sem veliko notranjih zaviralcev, s katerimi sem se morala spoprijeti.

Potrebovala sem nekoga, ki me včasih tudi porine tja, kamor sama sicer ne bi šla. Če želim hoditi po podjetniški poti, moram ravno te korake narediti. Le tako lahko napredujem. 🙂 S Tatjanino pomočjo sem to lahko naredila. In na koncu bila navdušena.

Tatjana ima znanje, izkušnje, potrpežljivost in veliko srce. Zna biti stroga, vztrajna, te res razume, zna potolažit in podpret.

Čisto vsakemu, ki začenja svojo podjetniško pot, bi priporočala, da se udeleži njenega mentorskega programa. Pravzaprav, ne poznam nobenega, ki bi lahko popolnemu začetniku lahko tako pomagal kot Tatjana. Na začetku res potrebuješ nekoga, ki te nauči osnov podjetništva, ki te nauči strukturirat, se organizirat, drugače razmišljat.

Valenka
Hvaležna, da sem lahko imela coaching s teboj.

In ga toplo priporočam.

Zakaj?

Ker je Tatjana zakladnica izkušenj in znanj.
Ker se v skupni interakciji skristalizirajo misli, ideje. Zato so odločitve lažje, jasne in mi z njimi pomirjeni.

Kaj po tem še sledi?

Nič drugega kot... (nema više a bi ali nebi, kaj pa bi blo boljš tako, sam veš, mogoče bo pa to narobe...poznaš ta mučen mololog, ne)... suverena akcija.

Odlično investiran čas vame.

Hvala ti, Tatjana.

Darja
Moj odnos do časa in denarja se zelo spreminja. In v zadnjih mesecih, ko delam s Tatjano, tudi lažje diham ob tem.

Še več... sprejemam neke odločitve, ki so zame boljše in mi omogočajo več obilja.

Tudi čas je nekako bolje vkomponiran v moje življenje. Se pravi, ga znam morda bolje upravljati in v njem uživati. Čisti win -win.

Priporočam take odločitve zase.

Lena

ZAKAJ TI Z LAHKOTO OBLJUBLJAM, DA BO TO DELOVALO TUDI ZATE?

Ker sem 25 let delala v računovodstvu. Pomagala trem večjim podjetjem in veliko malim iz kaosa narediti red. Posledično pa tudi do boljših finančnih rezultatov.

Ker imam veliko izkušenj z delom s podjetnicami in podjetniki. In sem dodobra spoznala vse njihove (in tudi svoje seveda) strahove, dvome, napake. Pa tudi uspehe!

Ker sem bila tudi sama na tem, da nisem vedela ali bom imela za položnice ali ne. Tudi v mesecih, ko sem imela priliva dovolj. Denar je kar nekako izpuhtel, izginil. Kot pesek, ki ga primeš v roke. Bolj kot stiskaš pest, manj ga je.

Tudi z denarjem je bilo tako. Bolj kot sem ga stiskala, manj ga je bilo.

Tudi sama sem šla na podjetniško pot, da bi bila bolj svobodna, bolj mirna in sproščena.

Prišli so tudi taki trenutki, ko nisem imela ne časa, ne denarja. O sproščenosti in mirnosti ni bilo ne duha ne sluha.

Ja, draga moja srčna podjetnica, srčni podjetnik.

Popolnoma te razumem. Ker sem tudi sama bila v tem.

Dokler…

Ja, dokler nisem spoznala:

✔ Da je vse energija – tudi denar
✔ Da položnica ni nekaj slabega, pač pa dobrega
✔ Da ko spremeniš odnos do denarja, ga imaš vedno dovolj
✔ Da ti red, organizacija in načrtovanje prineseta mir in svobodo v življenje
✔ Da ko na vse to pogledaš iz malček drugačnega zornega kota, potem to počneš na lahkoten in čisto naraven način
✔ Da to ne velja samo zame, pač pa je rezultate prineslo tudi mojim strankam
✔ Da je to vredno deliti naprej in da to res želim deliti naprej
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/tatjana-brumat-krog-300px.png
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200-1.png

Povežimo se:

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200.png

Povežimo se:

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV