Posnetki delavnice
4 stebri sr(e)čnega podjetja

Zagotovite si dostop do posnetkov 4-urne kreativne in izkustvene delavnice za vse coache, svetovalce in na splošno podjetnike, ki začenjate s svojim poslom ali pa bi v obstoječem podjetju želeli boljše poslovne rezultate!

Učite se od doma - ko imate vi čas!

Posnetki delavnice
4 stebri sr(e)čnega podjetja

Zagotovite si dostop do posnetkov 4-urne kreativne in izkustvene delavnice za vse coache, svetovalce in na splošno podjetnike, ki začenjate s svojim poslom ali pa bi v obstoječem podjetju želeli boljše poslovne rezultate!

Za koga so video-posnetki primerni?
Dragi moji srčni podjetniki!

Posnetki te štiri urne praktične delavnice so namenjeni vam, če:
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/tatjana-brumat-delavnica-zate.jpg

Ste coach, mentor, svetovalec, trener...

... in razmišljate o tem, da bi to postal tudi vaš posel, da bi se z vašim srčnim poslanstvom tudi preživljali.

Ne veste, kako začeti

Se sprašujete, kaj vse je potrebno, da začnete svoj lastni posel? Kakšna oblika podjetja je primerna za vas?

Že imate svoj posel, a bi želeli boljše rezultate

Morda že imate svoje podjetje, a vam ne gre, kot bi si želeli. Posnetki so kot nalašč za vse, ki bi morda v svojem poslu želeli pritisniti na gumb za 'ponovni zagon' in na pravilen način postaviti nove temelje za uspešnejše nadaljevanje svoje podjetniške poti ter slediti konceptu sr(e)čnega podjetja.

Ne veste, kako postaviti ceno svojim produktov ali storitvam

Se sprašujete, kako postaviti cene, da bodo sprejemljive za vaše stranke in da boste na drugi strani vi imeli dovolj za poslovanje in življenje, kot si ga sami resnično želite?

Se želite naučiti pravilno razporejati in upravljati s svojim časom

Se bojite, da boste vse dni v svojem poslu? Malo dopoldan, malo zvečer, nikoli pa zares ne boste imeli časa zase in svojo družino?

Se bojite, da ne boste znali prodati svojega produkta ali storitve

Se sprašujete, kako vas bodo v tem hrupu sploh opazili in kako boste dobili prve stranke?

Vsebina posnetkov
Česa se boste naučili?

V 25-ih letih izkušenj in dela s podjetniki sem na podlagi njihovih ter lastnih uspehov in padcev spoznala, da so za uspeh na osebnem in poslovnem področju ključni štirje stebri, ki morajo biti med seboj pravilno povezani oz. prepleteni in v popolnem ravnovesju!
1. STEBERPodjetnik
Na delavnici smo govorili o pomenu našega fizičnega telesa in zdravja, o vas, kot podjetnikih, vaši viziji in o tem, kako vas lahko odnosi blokirajo ali vas podprejo.
2. STEBERVidnost in prodaja
V tem delu se boste iz posnetkov naučili, kako zgraditi prepoznavnost, postati številka 1 na svojem področju in kako brez direktnega in konstantnega prodajanja brez težav prodati svoj produkt ali storitev.
3. STEBEROrganizacija in načrtovanje
Naučili se boste, kako si kot podjetnik pravilno postavljati cilje in kako si zorganizirati čas, da bo vse vedno pravočasno narejeno in boste še vedno imeli dovolj časa zase, svojo družino in svoje hobije.
4. STEBERFinance
Iz posnetkov se boste naučili, kako delati na svoji miselnosti o denarju, spoznali boste osnove upravljanja z denarjem v podjetju in se naučili, kako postavljati ceno svojim produktom ali storitvam.

Podrobneje o vsebini

Gre za video-posnetke 4-urne praktične izkustvene delavnice, iz katerih se boste naučili, kako s pomočjo 6-tih korakov narediti res konkretne premike k postavitvi trdnih temeljev za vaše podjetje.

1. korak: Vaše zdravje

V tem delu se boste najprej naučili prepoznati pomen vašega fizičnega telesa in kako vam pomaga »sodelovanje« z njim. Ste kdaj že natočili dizelsko gorivo v bencinski motor? Tudi vaš človeški motor potrebuje pravilno nego, da dobro deluje in iz posnetkov se boste naučili osnovnih načel nege vašega motorja.

2. korak: Podjetnik in njegova vizija

Spoznali boste pravi pomen pisanja vizije in tudi svojo vizijo napisali! Še posebej za podjetnike velja, ali boste hodili po poti vaše vizije ali pa po poti vizije nekoga drugega.

3. korak: Odnosi

Spoznali boste izjemen pomen medsebojnih odnosov in to, kako vas odnosi lahko podpirajo ali pa zaustavljajo. Naredili boste eno luštno vajo, ki bo podkrepila vaše spoznanje o tem, kako pomembni so odnosi tudi v poslu, če želite resnično uspeti in postaviti sr(e)čno podjetje.

4. korak: Postani viden in svoj izdelek tudi lahkotno prodaj

Če želite, da bo vaše podjetje obstalo ter raslo, boste morali znati svoje produkte ali storitve tudi prodati. Če pa želite nekaj prodati, morate postati vidni. Ljudje vas morajo spoznati, vam zaupati.
Moj gost na delavnici je bil Tadej Bevc in iz posnetkov njegovega predavanja se boste naučili, kako začeti postajati vidni in prepoznavni na spletu.

5.korak: Osvoji skrivnost dobre organizacije in začni uspešno načrtovati

Čas je edina dobrina, ki je omejena. Ta trenutek ki je sedaj minil, se ne vrne nikdar več!
Iz posnetkov se boste naučili, kako organizirati svoj dan tako, da bo vse pravočasno narejeno, še vedno pa bo dovolj časa za vas in vašo družino.

6. korak: Dobiček je 'kul', imeti denar pa še bolje

Odkrito se boste soočili z vašo miselnostjo o denarju ter odkrili drugačen pogled na denar. Naredili boste konkretno vajo, ki vam bo pomagala pri tem. Spoznali pa se boste tudi z zelo pogosto in velikokrat tudi usodno napako, ki jo podjetniki delajo pri ravnanju z denarjem v podjetju.
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/tadej-bevc-delavnica-tatjana-brumat.jpg

Bonus predavanje!

Postanite številka 1

En sklop na delavnici je prevzel eden najbolj iskanih strokovnjakov s področja spletnega marketinga v Sloveniji, Tadej Bevc. Iz posnetkov delavnice se boste tako lahko naučili tudi:

1. Kako začeti z gradnjo prepoznavnosti na spletu?

Izredno pomembni nasveti in usmeritve, če ste na začetku vašega posla ali pa bi želeli začeti znova, na pravilen način - način, ki vam bo omogočal, da postane številka 1 na svojem področju!
Tadej v posnetkih poda točne korake, kako začeti z gradnjo prepoznavnosti in avtoritete na spletu, da ne boste delali napak, ki jih večina počne, ter zapravljali svojega ugleda in denarja po nepotrebnem!

2. 7 korakov do celovitega marketinškega sistema na spletu

V tem delu boste v posnetkih spoznali 7 korakov, preko katerih morate iti, če želite za svoj posel na spletu na pravilen način postaviti celovit marketinški sistem, ki bo podpora vašemu poslu, bo v največji možni meri avtomatiziran in vam bo omogočal, da delate manj, zaslužite več in imate posledično več časa in denarja zase, svojo družino in svoje hobije!

Kaj so povedali udeleženci delavnice?

Na splošno, delavnica je bila krasna, lahko bi trajala in trajala,… Hvala za motivacijo, to rabimo verjetno vsi – najbolj.
Za delavnico sem se odločila, ker enostavno rabim neki »odriv, šuš, premik«.. Od delavnice sem pričakovala predvsem motivacijo, malo razvajanja, pomoči ( jaz kot coach se ta hip oprijemam svetovanja – ). Bilo je super, umirjeno, sproščeno, krasna majhna ekipa. Še enkrat sem odnesla potrditve, da so vsi viri v meni.
Od delavnice sem dobila vse kar sem potrebovala pa še malo več, predvsem spet to spoznanje, da sama stojim za tem, da je to moje in da nihče mi ne bo pripravil nove poti tako, kot si jo bom sama sestavila.
Tatjanine delavnice bi toplo priporočila vsem, ki se »lovijo« na začetku podjetniške poti, da si postavijo cilje, se motivirajo in odstranijo vsa slaba nekoristna prepričanja.

Karmen Kondrič

Za delavnico pri Tatjani sem se odločila po srečanju, ko je predstavila svoje delo oz. sedanje poslanstvo. Presenetila me je s svojo strukturo, predvsem s poznavanjem poti in stranpoti, kje bi bil začetek, konstruiranje korakov in kaj je končni cilj. Tu gre za spodbudo k usklajevanju čustev, razmišljanja in vse skupaj podprto z zakonodajo in prakso na tem področju. Dejansko, kako sploh začeti z idejo in jo razviti v (uspešno) podjetje, premišljeno, po korakih in kompleksno. Presenetil me je vidik čustev, ki jih sicer ne povezujem s podjetništvom, a dejansko vodijo vse skupaj. In se srečala z lastnimi omejitvami, ki se jih sploh nisem zavedala…Delavnica je bila po moji meri, v prijetnem vzdušju, z veliko novimi informacijami zame in nadvse poučna.

Nataša Novak
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/komentar_1.png
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/komentar_2.png

Predavatelja
Od koga se boste učili?

Mojih 25 let izkušenj s področja podjetništva in računovodstva združenih z več kot 10 let Tadejevih izkušenj s področja spletnega marketinga!
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/tatjana-brumat-krog-300px.png

Tatjana Brumat

Coachinja, mentorica in podjetnica s srcem z več kot 25-letnimi izkušnjami iz računovodstva in podjetništva.
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tadej-bevc.png

Tadej Bevc

Strokovnjak za spletni marketing in zasnovo celovitih marketinških sistemov ter strategij z več kot 10-letnimi izkušnjami s področja marketinga, promocije in prodaje preko spleta.

Investiraj v
svoje sr(e)čno podjetje!

Neprecenljiva vrednost informacij za izjemno ugodno investicijo, videoposnetki pa so tvoji za vedno in jih lahko gledaš kadarkoli želiš in kolikokrat želiš!
Posnetki delavnice
Za vse, ki želite delati samostojno in se želite učiti ter delati samo s pregledovanjem videoposnetkov te 4-urne delavnice na mojem spletnem portalu z izobraževalnimi vsebinami.
25
  • Vključeni videoposnetki celotne delavnice
  • in bonus predavanje.
Paket s svetovanjem
Za vse, ki želite hitreje priti do vašega sr(e )čnega podjetja, je na voljo tudi paket z darilom in z mojim osebnim svetovanjem!
97
  • Vključeni videoposnetki celotne delavnice, bonus predavanje, 90 minutni zoom posvet (dobite posnetek svetovanja)
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200-1.png

Povežimo se:

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200.png

Povežimo se:

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV