Živjo!

Me veseli, da sva se spoznali, spoznala!

Najbrž se sprašuješ, kje in kako ti lahko pomagam. Pa zakaj bi zaupal-a ravno meni? Logična in še kako na mestu vprašanja.

Na tej strani dobiš odgovore! Če ugotoviš, da ti lahko pomagam, sem ti vedno na voljo.

Živjo!

Me veseli, da sva se spoznali, spoznala!

Najbrž se sprašuješ, kje in kako ti lahko pomagam. Pa zakaj bi zaupal-a ravno meni? Logična in še kako na mestu vprašanja.

Na tej strani dobiš odgovore! Če ugotoviš, da ti lahko pomagam, sem ti vedno na voljo.

Kako ti lahko
pomagam?

• Lahko ti pomagam uresničiti ideje in jih dati v pravo obliko, lahko ti pomagam kreirati in zaživeti tvoje sanje

• Skupaj lahko ustvarjava otipljive rezultate in hkrati slediva tvojemu srcu (ni nobene potrebe, da na račun materialne uspešnosti zatajiš klic srca!)

• Skupaj preideva iz negotovosti v gotovost in si pridobiš vedenje, da lahko (to izpelješ)

• Postaneva VIDNA. Krepiva ljubezen do sebe, samozaupanje in samozavest

• Se naučiva postaviti tako ceno, da boš ob njej suveren-a, svoj produkt z lahkoto in srčnostjo prodal-a in ob tem imel-a dobiček in se dobro počutil-a

• Seveda, se bova naučila prodati svoje produkte, četudi se ti zdi, da prodajo sovražiš (ne skrbi, tudi jaz sem jo)

• Spoznala bova kako vodiš svoje finance brez stresa

• Se naučila organizirati čas, da bo delo v času narejeno in boš imel-a tudi kaj časa zase (brez slabe vesti 😊)
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/tatjana-brumat-kako-ti-pomagam-e1585568732644.jpg

Ampak, vendarle...
Zakaj bi zaupal-a ravno meni?

Že 25 let delam z najrazličnejšimi podjetniki in podjetnicami. In videla sem že mnogo vzponov in padcev. Tudi lastnih seveda. In marsikateri padec bi bil prihranjen, če bi obvladali nekatere osnove, brez katerih enostavno ne gre. Zase lahko iskreno rečem, da bi ogromno časa in energije (denar je tudi energija) prihranila, če bi že na začetku poslovne poti imela vedenja in znanja, ki jih imam sedaj.

Ja, imam izkušnje in to veliko izkušenj. Za nekatere bi veliko raje izvedela od drugih, sem pa jih izkušala na lastni koži. Svojo podjetniško pot sem začela brez poznanstev, brez mentorjev in predvsem brez znanja o podjetništvu. Obvladala sem svojo stroko (računovodstvo), to pa je le en čisto majhen delček, ki je bil potreben za postavitev uspešnega podjetja. Bilo je še veliko drugih znanj, ki sem jih morala pridobiti. In sem jih pridobila. Še veliko več pa je bilo potrebo spoznati in spremeniti v mojem razmišljanju, v moji notranji igri uspeha.

In vendarle te čisto razumem. Čisto razumem tvoje začetniške dileme in strahove, če si na začetku poti. In čisto dobro te razumem, ko se po parih letih truda, dela, vlaganja, še ni obrnilo tako, kot bi si želel-a. Zakaj?

Ker sem po svoje tudi sama skoraj čista začetnica.

Decembra 2016 sem si za 50.rojstni dan podarila prav posebno darilo. Zaprla sem uspešen in utečen posel – in začela na novo. Zato te tako zelo razumem. Kljub dolgoletnim izkušnjam, začenjam na novo in nekatere zadeve so zame čisto nove. “Spopadla” sem se npr. s socialnimi omrežji, o katerih prej pojma nisem imela. Pa še kaj čisto novega bi se našlo. In lahko rečem, da se uspešno spopadam.

Zato te tako zelo razumem in točno vem, kje rabiš podporo in na kakšen način.
Za naš uspeh je poleg zunanje igre, tehničnega znanja ki ga imaš in ki si ga lahko pridobiš, potrebna še notranja igra uspeha. In te je veliko več. In velikokrat so ravno tile naši lastni notranji zaviralci krivi, da ne dosežemo želenega.

Na podjetnika gledam kot na celoto. Pri svojem delu upoštevam tudi notranjo igro uspeha, ker le tako hitro in trajno pridemo do želenih rezultatov. In teh si želimo, mar ne?

Kaj pravijo
drugi o meni?

Kaj so povedali tisti, ki so z menoj že sodelovali, bili na mojih dogodkih, v spletnih tečajih ali mentorstvu...
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/pricevanje-ikona.png

S svojim znanjem, izkušnjami, modrostjo in energijo je bila pomemben košček v mojem mozaiku uspeha. In zato lahko rečem samo: » Tatjana, hvala, ker si.«

PETRA ŽAGAR
Finančna mentorica

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/pricevanje-ikona.png

Tatjanine delavnice bi toplo priporočila vsem, ki se »lovijo« na začetku podjetniške poti, da si postavijo cilje, se motivirajo in odstranijo vsa slaba nekoristna prepričanja.

KARMEN KONDRIČ
Udeleženka delavnice

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/pricevanje-ikona.png

Pri delu s Tatjano men je presenetil vidik čustev, ki jih sicer ne povezujem s podjetništvom, a dejansko vodijo vse skupaj. Srečala sem se z lastnimi omejitvami, ki se jih sploh nisem zavedala…

NATAŠA NOVAK
Udeleženka delavnice

Kaj pa
moja zgodba?

Trenutno lahko rečem, da živim svoje sanje.

In to čisto zares. Imam vse, kar sem si v življenju želela.
Ni pa bilo vedno tako. Na žalost sem tudi jaz parkrat pošteno telebnila, tako na podjetniški kot na osebni poti. Vendar sem se pobrala.

Prvi veliki padec je bil leta 2013, ko sva se z možem po 23. letih zakona razšla. Ne, ne bom ti tukaj govorila o tem.
Je pa to bila ena velika prelomnica v mojem življenju, ki mi je pomagala, da sem začela gledati na življenje malo (ali pa precej :)) na drugačen način. Tudi na podjetništvo sem začela gledati iz drugega zornega kota in seveda tudi na moje lastno podjetje. Imela sem računovodski servis, uspešen in utečen. Stranke so v bistvu kar same trkale na vrata. Za oglaševanje nisem kaj veliko več dajala. Moj glavni prodajni kanal so bila priporočila.

Vendar sem začenjala čutiti, da to ni več ravno tisto ta pravo. Da lahko dam veliko, veliko več. Spoznala, da je naša notranja igra uspeha za naš uspeh veliko bolj pomembna kot zunanja oz., da jo je veliko več. Spoznala, da se uspeh ne meri samo po količini denarja na bančnem računu, temveč tudi po drobnih stvareh, ki ti razveselijo srce in pobožajo dušo. Spoznala tudi to, da tudi k količini denarja na našem bančnem računu vpliva naša miselnost, ki jo imamo do denarja. Spoznala, da je vse energija, tudi denar in tudi posel.

Drugi taki veliki prelomni trenutek pa je bil, ne tako strašno dolgo tega. Decembra 2016. Ko sem si za 50. rojstni dan, podarila nekaj posebnega. Podarila sem si, ja lahko rečem, svobodo.

Ker sem se odločila, da bom svoj utečen in uspešen posel zaprla in pričela na novo. Pričela z novim poslom. Pričela z načinom poslovanja, ki ga doslej nisem poznala. Pričela s poslom, ki mi omogoča, da sem v skladu z mojimi najvišjimi vrednotami, ki so svoboda, srčnost in sproščenost (lahkotnost). Poslom, ki mi omogoča obilo kreativnosti, ki je moja točka moči. Poslom, ki mi omogoča, da res lahko pomagam tam, kjer imam največji potencial.

Podjetnikom in podjetnicam, ki so odločeni narediti tisti odločilni korak v njihovem življenju in stopiti na novo pot. Pot njihovega poslanstva.

Moje sanje pa postajajo vedno večje. In jaz jim sledim, čeprav ni vedno lahko. Tudi ni lahko na novo začeti, je pa zanimivo.

Kaj pa
certifikati?

Ja, v vseh teh letih se je tudi tega nekaj nabralo...
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/certifikat-potovanjeduse.jpg
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/11/actp-certifikat.jpg

Kaj praviš?
Sva za skupaj?

Če ti lahko s svojim znanjem in izkušnjami iz podjetništva in posla kakorkoli pomagam, sem ti na voljo!
https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200-1.png

Povežimo se:

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200.png

Povežimo se:

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV