Splošni pogoji poslovanja

Lucrum d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja spletne strani TatjanaBrumat.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje z namenom, da se prepreči dvom uporabnikov v varnost nakupov na spletu in zaupnost njihovih osebnih podatkov.

1) Osnovni pojmi

Ponudnik in prodajalec spletnih tečajev in storitev je LUCRUM d.o.o., Černivčeva 16a, 1000 Ljubljana, matična številka 6593941000, davčna številka 58102990.

Obiskovalec spletne strani je uporabnik, ki ima pravico do nakupa. Zaprošene podatke posreduje ponudniku prostovoljno in so kot taki potrebni za obdelavo naročila, morebitni kontakt s kupcem in izvajanje poprodajnih storitev ter promocijskih aktivnosti.

2) Postopek nakupa

Uporabnik spletne strani lahko kupi spletni program preko za to namenjene spletne strani. S plačilom kupnine se šteje, da je naročilo potrjeno. Dostop do spletnega tečaja bo omogočen v roku treh  delovnih dneh po prejemu plačila. Plačilo se  lahko izvede s plačilno kartico ali na izrecno željo tudi se lahko izvede z neposrednim nakazilom na transakcijski račun. Račun za plačilo boste prejeli najkasneje v 8 dneh od prejema plačila, na elektronski naslov, ki ga boste navedli. Račun bo naslovljen na fizično ali pravno osebo, ki jo boste navedli v obrazcu.

Vse cene navedene na spletni strani TatjanaBrumat.si so z vključenim DDV-jem.

3) Možnost odstopa od nakupa

Kupec spletnega programa lahko v roku 14 dni odstopi od nakupa in zahteva vračilo kupnine. Zahtevek za vračilo kupnine se pošlje na elektronski naslov info@tatjanabrumat.si, v njem pa mora biti naveden transakcijski račun in osebni podatki kupca, ki so potrebni za izvedbo vračila kupnine (ime, priimek, naslov in kraj bivanja). Zahtevek za vračilo kupnine bo realiziran v roku 3 delovnih dni. Strošek provizije za vračilo kupnine krije kupec. Po vračilu kupnine je kupcu preklican dostop do vsebin spletnega programa ter odvzeto članstvo v zaprti Facebook skupini.

4) Avtorske in sorodne pravice

Vsebina, objavljena na spletni strani TatjanaBrumat.si, je v celoti in časovno neomejeno last LUCRUM d.o.o.  in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino se poleg besedila štejejo tudi slikovno, avdio in video gradivo.

Uporaba besedil, fotografij ali avdio-video materialov je dovoljena le pod pogojem, da je iz besedila, fotografije ali avdio-video materiala jasno razvidno avtorstvo ter spletno mesto objave izvirnika na strani TatjanaBrumat.si.

5) Omejitev odgovornosti

Lastnik spletne strani ne odgovarja za točnost, pravilnost, ažurnost podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem mestu, čeprav se za to trudimo. Lastnik tudi ni odgovoren za kakršnokoli škodo, ki bi izvirala iz morebitnih tehničnih težav, prekinitve delovanja storitve ali drugih motenj.

Spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. Lastnik ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na navedenih spletnih mestih oziroma straneh, prav tako ne odgovarja za vsebino spletnih strani, kamor vodijo povezave.

Lurcum d.o.o.

Splošni pogoji so bili nazadnje spremenjeni 30. november, 2023.

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200-1.png

Povežimo se:

https://tatjanabrumat.si/wp-content/uploads/2018/09/tatjana-brumat-logo-200.png

Povežimo se:

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV

TatjanaBrumat.si   |   Vse pravice pridržane   |   Izdelava spletne strani: TadejBevc.TV